Despre

Asociatia judeteana columbofila Bihor are la baza un grup de membri columbofili care impartasesc aceeasi pasiune si anume dragostea nemarginita pentru porumbei.

Povestea noastra a inceput in anul 1950 cu un numar mic de membri, dar in momentul de fata suntem aproximativ 160 de membri avand 5 cluburi judetene in orasele Oradea, Marghita, Salonta, Beius si Alesd.

Aceasta pasiune nobila care ne leaga si ne aduce impreuna este la moda si in plina expansiune datorita stilului de viata pe care il implica si anume un stil de viata activ, dar si datorita concursurilor si premiilor atat de atractive (ex: clubul gold).

Anual se organizează banchete de premiere unde domneşte de fiecare dată o atmosferă remarcabil de frumoasă, iar vara, după sezon, se organizează ieşiri la iarbă verde cu membrii asociaţiei.

Continuând parcursul ultimilor ani si ţinând cont de istoria respectabilă a mişcării columbofile a judeţului Bihor, suntem convinsi ca şi în 2021 şi în anii care vor urma, o să progresăm din ce în ce mai mult.
Invităm toţi prietenii asociaţiei si ai columbofililor bihoreni să ne stea aproape şi pe viitor. Promitem să vă ţinem la curent cu toate noutăţile care vor apărea.

Numai bine,